Zelena energija

Uštedi i/ili zaradi!

Solarne elektrane i sistemi

Elektrovizija ima iskustva i sa projektovanjem i izvođenjem sistema koji proizvode električnu energiju iz obnovljivih izvora, tačnije solarnim elektranama.

Nakon desetina usprešnih projekata solarnih elektrana i sistema rešili smo da proširimo svoje kapacitete u toj oblasti i osnujemo kompaniju Elektrovizija Solar, koja je zadužena za sve vaše ideje, nedoumice i projekte u vezi sa solarnom energijom.

Bilo da ste pojedinac ili kompanija koja želi da smanji račun za struju, i interesuje zarada od prodaje električne energije dobijene putem solarnih sistema, ili vam je potrebno rešenje za izolovani lokalitet van mreže naš tim je stručan da osmisli idealno rešenje i isto sprovede do kraja.

Oprema renomiranih proizvođača u kombinaciji sa stručnim timom i iskustvom dovodi do uspešnih saradnji, tačnije do uštede i/ili zarade!

Posetite sajt Elektrovizije Solar za više informacija i kontakt.

Vetroelektrane

Trenutno najpopularniji vid korišćenja obnovljivih izvora energije, koji je u ekspanziji u Evropi i svetu je energiija vetra. Prednost u stvaranju električne energije iz enegrgije vetra u odnosu na stvaranje iz solarne energije je mogućnost korišćenja vetrogeneratora u dužem vremenskom periodu tokom dana.

Vetrogeneratori se isporučuju u različitim izvedbama i u širokom spektru instalisanih snaga. Generatori malih snaga su u opsegu od 300W do 20kW.

Elektrovizija DOO, prateći trendove u eksploataciji energije vetra i uredbe Vlade Republike Srbije nudi vetrogeneratore renomiranih prizvođača. Pored vetrogeneratora nudimo i prateću opremu: noseće konstrukcije, PWM zaštite, baterije i invertore.

Nudimo rešenja po sistemu ključ u ruke, od izrade dokumentacije do završne faze izvođenja radova.

PITAJ ZA CENU

Ili pozovi na 034 356 784